Levelezőlista
-------------------------------------

A LEONIDÁK levelezőlista a mostanság minden november közepén várható nagy hullócsillag záporral kapcsolatos kérdések és válaszok, megfigyelőakciók hirdetésének, tervezésének a színtere szeretne lenni. Emellett ezt a fórumot használjuk a különleges csilagászati eseményekkel kapcsolatos "riszatásokra" is. A leonidak@mcse.hu címre írt leveleidet minden listatag megkapja.

    A lista megrendelése adminisztrációs címünkön -- listadmin@mcse.hu -- történhet subscribe leonidak tartalmú levélben. Listánk ékezetes változatban is megrendelhető. Feliratkozásodkor egy automatikus ékezettesség-vizsgálat történik, ennek nyomán -- ha levelezőrendszered tudja értelmezni -- szerencsés esetben ékezetekkel olvashatod a leveleket.

    A lista lemondása szintén adminisztrációs címünkön -- listadmin@mcse.hu -- történhet unsubscribe leonidak tartalmú levélben.

    Arról, hogy hogyan tudod az ékezettípust megváltoztatni, továbbá más hasznos információkról és a Magyar Csillagászati Egyesület más levelező listáiról a listadmin@mcse.hu címre küldött help leonidak tartalmú levélre kapott válaszból tájékozódhatsz.

    A LEONIDAK lista (ideiglenes) arcívuma a következő címen érhető el: http://listaarchivum.tapiomente.hu/?lista=leonidak

    Technikai problémáid esetén keress bennünket a webmaster@mcse.hu címen. Kellemes listalevelezést kívánunk!